Mali Tablolar Eğitimi gerçekleştirildi.

19 Nisan 2022 Salı

Genel Yönetim Muhasebe Yönetmeliği gereğince kamu idarelerinin mali tablolarının süresinde ve doğru biçimde açıklanmalarına katkı sunulması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanlarının desteği ile Üniversitemiz ev sahipliğinde eğitim – bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Çevre illerden üniversite temsilcilerinin (Mersin Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi) katılımı ile 11 Nisan 2022 tarihinde Tarsus’ta düzenlenen toplantıya Hazine ve Maliye Uzmanları Oktay ARIDURU ve Ertuğ TÜRKMEN sunumları ile katkı sağladılar.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ve katılımcı üniversite temsilcilerine teşekkür ediyoruz.