Stratejik plan hazırlıkları kapsamında dış paydaş odak grup çalışması gerçekleştirildi.

03 Ekim 2023 Salı

Üniversitemiz 2025-2029 stratejik planı hazırlık çalışmaları kapsamında durum analizi aşamasında dış paydaşların görüşlerine başvuruldu.
Paydaş görüşlerinin yüzyüze odak grup çalışması şeklinde alınması yönünde alınan yöntemsel karar doğrultusunda Üniversitemiz yakın çevresinde bulunan paydaş temsilcilerinin bir araya geldiği bir çalışma toplantısı düzenlendi.
28 Eylül 2023 günü Üniversitemiz Konferans Salonunda bir araya gelen katılımcılara Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN'ın hitaplarının ardından Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fatih HAKLI tarafından kısa bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Sonrasında iki ayrı grup halinde odak grup görüşmelerine geçildi. 
Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Çağ Üniversitesi Rektörlüğü, Toros Üniversitesi Rektörlüğü, Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Mersin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Kosgeb Mersin Müdürlüğü, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü,Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurum ve İşletici Ticaret A. Ş., Mersin Agropark Tarım ve Gıda İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletmeciliği A.Ş., Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Mersin Ticaret İl Müdürlüğü, Tarsus Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, Tarsus Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Tarsus Yurdu Müdürlüğü, Tarsus Kız Öğrenci Yurdu Müdürlüğü, Tarsus Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanlığı, Mersin Ticaret Borsası Başkanlığı, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Tarsus Ticaret Borsası Başkanlığı, Mersin Kent Konseyi Başkanlığı, Tarsus Kent Konseyi Başkanlığı, Mersin Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, T.C. Ziraat Bankası Tarsus/Mersin Şube Müdürlüğü, İng Bank A.Ş. Tarsus Şubesi Müdürlüğü, Ardent Plastik A.Ş., Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş., Seçil Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş., Özen İş Makine Torna Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Fy Endüstriyel Ürünler A.Ş., Kuzeymak A.Ş. ve öğrenci temsilcilerinin davet edildiği grup görüşmelerine katılım sağlayan kurum/firmalarının karşılıklı diyalog ortamında görüşleri alınarak toplantı sonlandırıldı.
Katılım ve katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.